Mandag, 18. maj 2015 — af Lene Skriver Bak

Ny festival vil hylde Dirch Passer

Dirch Passer fjoller med hatte
Dirch Passer fjoller med hatte.
All Over Press
Frederiksberg Rådhus vil danne ramme om et støttearrangement, der skal samle midler til en statue af Dirch Passer.

Dirch Passer ville være fyldt 90 år 18. maj næste år og i den anledning vil den nystiftede Dirch Passer Festival hylde den folkekære skuespiller med en statue – men mangler finansiering.

Derfor afholder festivalen et støttearrangement, med deltagelse af kendte skuespillere og komikere for at samle penge ind til statuen, der efter planen skal opføres på Dirch Passers Allé på Frederiksberg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS MERE: Kom indenfor: Så lækkert boede Dirch Passer

Daimi og Morten Grunwald mindes Dirch

Festivalen har allieret sig med forskellige udøvende kunstnere, der alle vil optræde til støttearrangementet.

Blandt andre har skuespillerne Morten Grunwald og Daimi Gentle, der begge har spillet sammen med Dirch Passer, meldt sig under fanerne. De får selskab af blandt andre Per Pallesen og Flemming Jensen.

Støttearrangementet finder sted i Rådhushallen på Frederiksberg Rådhus søndag d. 27. september kl. 15 og har komiker Sebastian Dorset som vært.

Der er gratis adgang for alle interesserede, som samtidig har mulighed for at donere penge til statuen, oplyser arrangørerne til BILLED-BLADET.

- Vi har lovet familien ikke at tjene penge på arrangementet, og så håber vi, at der kommer folk, der er lige så store fans af Dirch som jeg og derfor vil være med til at give noget, siger Henrik Hansen, der er idémanden bag Dirch Passer Festival.

Projektet er støtte af Frederiksberg Kommune, Frederiksbergmuseerne, Have Kommunikation, Nordisk Film, Det Kongelige Danske Kunstakademi, Revymuseet og STV.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden