Paprika Steen:
Paprika Steen: Jeg er klar til at blive 50

Paprika Steen

Paprika Steen

Foto. Krestine Havemann
Paprika Steen bliver 50 i år. Det har hun det fint med. Modsat dengang hun fyldte 40 år.

Paprika Steen har ingen panik i kroppen, når hun til november runder 50 år. Dét kan man læse i et stort interview i det seneste nummer af BILLED BLADET.

- Nej, den havde jeg, da jeg blev 40. Panikken startede, da jeg var 39 år og gik først over for nogle år siden. Nu er jeg meget parat. Jeg ser sgu meget godt ud og er ikke syg. Og det nytter jo ikke noget. Jeg kan ikke lyve om alderen mere. Som 40-årig kan man stadig lade som om, man er 30. Det kan man ikke nu. Jeg kigger på Meryl Streep og tænker, at jeg vil ældes med ynde ligesom hende. Der er ikke noget smukkere end kvinder, der ældes med ynde, siger Paprika Steen, som lige nu er aktuel i filmkomedien "Kolbøttefabrikken".

Hun er for tiden uden arbejde og bruger i stedet kræfterne på at boksetræne fire gange om ugen. Imens fantaserer hun om, at nogen inviterer hende til at lave en TV-serie bygget op omkring hende.

- Jeg drømmer om, at der bliver skabt noget omkring det, jeg kan, og som kan udvikles over de næste fem-seks år. Der er så mange årer og kilder i mig, som jeg ikke rigtig synes, jeg har udnyttet endnu. Og jeg elsker at lave TV. TV er et fantastisk medie, siger hun.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden