30. okt. 2013
Af John Lautrup

Paprika Steen: Vi er okay

Paprika Steen og Mikael Rieks med deres søn, Otto.
Paprika Steen og Mikael Rieks med deres søn, Otto.
Foto: Lars Laursen
Paprika Steen og Mikael Rieks deler ikke længere seng, men bordet kan de stadig samles om. Trods det friske brud har de det fint med hinanden, siger hun.

Paprika Steen, 48 år, har for første gang sat ord på sit brud med kæresten gennem 14 år, Mikael Rieks. Det sker i BT, hvor hun forsikrer omverdenen om, at de er gået fra hinanden i god ro og orden.

- Som jeg har sagt det før, så er vi enstemmigt meget afklaret i vores beslutning. Mikael bliver boende i huset, til det er solgt. Jeg er flyttet i en lejlighed, og vi er glade og okay. Vi er stadig gode venner og har en søn sammen, og så laver vi også film sammen , så det er meget udramatisk, siger Paprika Steen til bt.dk.

Parrets 13-årige søn, Otto, kommer til at bo skiftevis hos forældrene, og hans mor er fortrøstningsfuld om, at deres nye tilværelse nok skal komme til at fungere fint.

- Mikael og jeg arbejder sammen og spiser stadig sammen flere gange om ugen. Men lige nu er tingene, som de jo altid er, når man lige er flyttet. Men det skal nok blive fint i løbet af et par måneder, siger hun til bt.dk.

Mikael Rieks er TV- og filmproducer og manuskriptforfatter.

Læs mere om: