Robert Hansen taler ud i TV-dokumentar

Robert Hansen

Robert Hansen

Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Skuespilleren Robert Hansen har været helvede tur-retur efter en omfattende hjerteoperation, og nu fortæller han åbent om sin nedtur i et nyt Kanal 4-program.
Den 36-årige skuespiller Robert Hansen blev ramt af lynet, da han i april 2015 kollapsede i pausen under en forestilling af musicalen ”Dirty Dancing” i Tivoli.
 
Årsagen var en medfødt hjertefejl, der havde ført til en flænge på hovedpulsåren, som Robert Hansen måtte haste-opereres for.
 
Operationen varede i otte timer, og efter den er Robert Hansens liv bogstaveligt blevet vendt op og ned.
 
 

Robert Hansen kæmper

Den hårde tid med genoptræning og stor følelsesmæssig turbulens taler skuespilleren nu ud om i TV-dokumentarserien ”Robert Hansen – tilbage til livet”.
Det er Kanal 4, der over fire uger opruller fortællingen om Robert Hansens hårde kamp. Her følger vi en ung mand, der nu må leve med en kunstig hjerteklap tikkende i brystet og en tiltagende dødsangst.
 

Robert Hansen er svækket

Tankerne går naturligvis på skuespillerens treårige søn Herman, der pludselig oplever en meget mere svækket far, end han hidtil har set.
 
Også bruddet med Hermans mor, advokatsekretær Pernille Fredskild Thøgersen, må Robert Hansen forsøge at bearbejde undervejs.
 
Alt sammen noget som skuespilleren åbenhjertigt deler med kameraholdet, der har fået lov at følge ham tæt i den svære tid. "Robert Hansen - Tilbage til livet" har premiere den 30. marts på Kanal 4.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden