Torsdag, 24. september 2015 - af Juliane Olsen

Robert Hansen vender tilbage i Dirty Dancing – The Musical

Robert Hansen
Skuespilleren Robert Hansen vender tilbage til "Dirty Dancing - The Musical", når forestillingen indtager Operaen i 2016.
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Skuespilleren Robert Hansen fik i foråret et ildebefindende, mens han medvirkede i “Dirty Dancing – The Musical”, men nu vender han tilbage til forestillingen i sommeren 2016.

Den 35-årige skuespiller Robert Hansen måtte i april udgå fra ”Dirty Dancing – The Musical” i Tivoli, da han fik et ildebefindende under en forestilling og efterfølgende måtte gennemgå en bypass-operation.

Til rollen som Neil Kellerman erstattede Sigurd Le Dous Robert Hansen, men ifølge en pressemeddelelse fra Tivoli står Robert Hansen igen på scenen i forestillingen til næste sommer.

- Det bliver så fantastisk at skulle stå på scenen igen med hele holdet, og jeg har længtes efter at kunne sige det her med hundrede procents sikkerhed: Ja, jeg er med igen, siger Robert Hansen.

LÆS MERE: Robert Hansen vender ikke tilbage til Dirty Dancing-musical

Robert Hansen glæder sig

Skuespilleren understreger, at det har været et hårdt sygdomsforløb, men at han nu fokuserer på fremtiden og glæder sig til forestillingen.

”Dirty Dancing – The Musical” skal spille i Operaen i 2016, og der er allerede solgt 47.000 billetter til forestillingerne.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden