SE BILLEDERNE: Grease-stjerner genforenet

Foto: Mega
Der var læder og skønsang for alle pengene, da Olivia Newton-John og John Travolta for nylig blev genforenet i rollerne som Sandy og Danny fra filmen "Grease".

Nogle særdeles heldige ”Grease”-fans fik sig en oplevelse, de sent vil glemme, da John Travolta, 65, og Olivia Newton-John, 71, for nylig var på besøg i Florida i USA.

Her var de iklædt deres velkendte tøj fra filmen, og selvom det er over 40 år siden, de spillede Danny Zuko og Sandy Olsson i den ikoniske film, lignede de nærmest sig selv, da de var på scenen. 

John Travolta og Olivia Newton-John sang

Og her fik de mange fans valuta for pengene, for udover at svare på en række spørgsmål, sang John Travolta og Olivia Newton-John også nogle af de bedste ørehængere fra "Grease".

Således kunne man høre John Travolta på ”Sandy” og ”Greased lightning”, mens Olivia sang ”Hopelessly devoted to you”. Det skriver blandt andre TMZ.

Og de både lignede og lød som Danny og Sandy, som de sad der ved siden af hinanden i deres lædertøj.

Ramt af kræft 

Australske Olivia Newton-John har for nylig solgt det ikoniske lædersæt fra ”Grease”-filmen på auktion for cirka 2.750.000 millioner kroner.

Overskuddet går blandt andet til hendes velgørenhedsorganisation "Olivia Newton-John Cancer Wellness and Research Centre", som ligger i Australien.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Olivia Newton-John har selv været ramt af den frygtelige sygdom flere gange, og hun kæmper med brystkræft for tredje gang. 

Men det var ikke til at se på scenen i Florida, hvor hun så fantastisk ud og hyggede sig med sin "Grease"-kollega John Travolta. 

Foto: Mega

Foto: Mega

Foto: Mega

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden