6. dec. 2018
Af John Lautrup

Se det første klip: Birthe Neumann og Kurt Ravn danner par i ny film

Kurt Ravn
Kurt Ravn
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
I Hella Joofs nye filmkomedie "Happy Ending" spiller Birthe Neumann og Kurt Ravn et ældre ægtepar på tærsklen til pensionisttilværelsen. Et otium, der ikke bliver helt, som hun havde forestillet sig.

Birthe Neumann og Kurt Ravn spiller hovedrollerne som et ældre ægtepar i opbrud i Hella Joofs nye filmkomedie "Happy Ending", der har biografpremiere 1. juledag.

Nyt liv som pensionister

I filmklippet kan du se scenen, som sætter handlingen i gang. Vi møder Helle (Birthe Neumann) og Peter (Kurt Ravn) på vej hjem fra Peters afskedsreception. I bilen glæder Helle sig over al den tid, de nu får sammen som pensionister og drømmer om et lykkeligt otium og rejser til de varme lande. Men det skal vise sig, at Peter har et andet bud på, hvad pensionisttilværelsen skal bringe.

Da han på dagen for sin pensionering til hendes skræk annoncerer, at han nu skal til at være vinimportør og har investeret hele deres fælles opsparing i et østrigsk vinhus, tager livet en overraskende ny drejning. De begiver sig nu hver især ud på en hæsblæsende opdagelsesrejse mod nye muligheder, bekendtskaber og drømme.

Men kan man begynde forfra efter 49-års ægteskab? Og kan man i det hele taget undvære hinanden? "Happy Ending" er en fortælling om, at det aldrig er for sent at få en ordentlig flyvetur eller begynde at ryge.

Se klippet her

Læs mere om: