Se det første klip: Nu er der ny Far til fire-film på vej

Martin Brygmann

Martin Brygmann

Foto: Krestine Havemann

De elskede ”Far til fire”-film får nyt liv, når ”Far til fire i solen” får premiere den 28. juni, og nu er traileren blevet offentliggjort.

Onsdag, 21. marts 2018 - af Juliane Olsen

Det er allerede blevet til en lang række populære ”Far til fire”-film over de seneste år, og nu er der snart endnu en på vej.

”Far til fire i solen”, der er instrueret af Martin Miehe-Renard, får premiere den 28. juni, og denne gang er familien rejst til Gran Canaria.

Den nye trailer viser, at Martin Brygmann virkelig slår sig løs under sydens sol, men det er som altid ikke helt uden udfordringer.

 

Flere store navne medvirker

Familien kaster sig nemlig ud i en konkurrence, hvor der står meget på spil for Far, for det handler nemlig om ære og genoprejsning.

Ud over Martin Brygmann medvirker også Thomas Bo Larsen, Maria Erwolter samt Jannie Faurschou.

”Far til fire i solen” er den anden film i rækken med dette hold, og forgængeren ”Far til fire på toppen” fra sidste år har allerede høstet gode anmeldelser.

Solen kan nydes inden døre

- Jeg var utrolig glad for, at både anmeldere og publikum tog så godt imod filmen, siger producent Henrik Møller-Sørensen.

Filmen er primært optaget på Gran Canaria, så der vil altså være rig mulighed for at nyde solen inden døre, hvis sommervejret skulle svigte.

Se traileren til den kommende film, der lige nu lægges sidste hånd på af folkene bag og varm op til en sommerfed i biografen. 

Spar op til 47% med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Spar op til 47% med BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!