Torsdag, 4. november 2021 - af John Lautrup

Sofie Lassen-Kahlke: Derfor er jeg et godt sted nu

Sofie Lassen-Kahlke
Sofie Lassen-Kahlke
Foto: Kaspar Wenstrup
Sofie Lassen-Kahlke hviler mere i sig selv, efter at hun har udgivet en bog om at blive 40 og være en smule rundtosset i livet.

Sofie Lassen-Kahlke, 42 år, har netop udgivet bogen "Ramt - 39 historier om at blive 40". Den begyndte hun at skrive for to år siden, da hun var gravid med sit tredje barn og grundforvirret over, hvor hun var havnet i livet. Det er hun ikke mere. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg er et godt sted i mit liv. Selv om jeg har travlt, er jeg blevet rigtig god til alligevel at sætte mig og trække vejret dybt. Tage pauser og tænke over mit liv. Især efter jeg fik barn nummer tre, har jeg set en kæmpe force ved ikke absolut at skulle alting. Da jeg fik de to første, arbejdede jeg mere, end jeg gør nu. Og da var jeg mere sådan: Jamen, hvornår kan jeg komme i byen med mine veninder, og hvornår kan min mand og jeg komme ud at rejse? Og hvornår skal vi ud at spise, bare dig og mig? fortæller Sofie Lassen-Kahlke med påtaget stakåndet stemmeføring.

– Jeg er meget mere afslappet nu. Når de store børn er afleveret i skole, har jeg for eksempel bare behov for at komme hjem og sidde i sofaen med mit lille barn og ikke gå til babysvømning og alt muligt andet, som jeg følte, jeg burde med de to store. Eller se alle mulige venner hele tiden. Det handler ikke længere om, at jeg gerne vil nå alt muligt hele tiden. Det handler om at få en ro ind i mit liv, og det har givet mig meget, tilføjer hun. 

Læs stort interview med Sofie Lassen-Kahlke i BILLED-BLADET, der kan købes fra torsdag den 4. november. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden