31. aug. 2016
Af Lene Skaarup

Sofie Stougaards store aften

Sofie Stougaard
Sofie Stougaard
Foto: Birger Storm
Mandag 29. august var der gallapremiere på den nye danske film ”Kærlighed og andre katastrofer”, og det er en premiere, der har været længe undervejs for instruktør Sofie Stougaard.

Det er knap syv år siden, at Sofie Stougaard gik i gang med det store arbejde, der ligger bag hendes første film ”Kærlighed og andre katastrofer”.

LÆS MERE: Sofie Stougaard blev erklæret uegnet: Karen-Lise Mynster hjalp mig

Og hun har kæmpet med næb og klør for at få produceret filmen, der blandt andre har skuespillerne Lars Ranthe, Ellen Hillingsø, Lisbet Dahl og Christine Albeck Børge på rollelisten.

Indtog instruktørstolen

Skuespilleren Sofie Stougaard kan nu også kalde sig instruktør efter gårsdagens gallapremiere, og filmen blev modtaget med en stor klapsalve fra det publikum, der havde fundet vej til Dagmar Teatret i København.

Filmen handler om ægteparret Frederik og Rosa, der pudsigt nok spilles af ægteparret Lars Ranthe og Christine Albeck Børge.

Frederik er i filmen sin kone Rosa utro, og hun opdager affæren på en højst mærkværdig måde, som sætter hele deres ægteskab på spil. Det danske komediedrama har premiere i biografer over hele landet torsdag 1. september.

LÆS MERE: Badehotellets Lars Ranthe fylder 47 år

Læs mere om: