Onsdag, 3. august 2016 — af Majken Munk

TILLYKKE: Line Kruse fylder 41

Line Kruse.
Line Kruse.
Foto: AOP
"Bedrag"-skuespilleren kan i dag fejre sin 41 års fødselsdag. Samtidig kan hun se tilbage på et væld af succeser.

Den folkekære skuespiller Line Kruse, som også har trådt danseskoene i "Vild med dans", kan onsdag fejre sin 41-års fødselsdag.

Privat er Line Kruse gift med manuskriptforfatter Anders Thomas Jensen, og sammen har de fire dejlige børn: Karen Marie, Carl Alfred, Peter Valdemar og Ingeborg Sofie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS MERE: Line Kruse efter dansen: Det var som at have veer

Selv blev Line Kruse en kendt skuespiller i en meget tidlig alder, men hun ønsker ikke, at hendes børn skal praktisere skuespil tidligt i deres liv.

- Jeg ønsker ikke for mine egne børn, at de skal være med i film. Jeg vil gerne have, at de får en så almindelig barndom som muligt, fortalte Line Kruse til BILLED-BLADET i 2014.

Line Kruse er flyttet til USA

Line Kruse og hendes familie har taget et stort skridt i år. De er nemlig flyttet fra Danmark til Los Angeles i USA. Det er en stor forandring, men én som Line Kruse selv har været tovholder på.

- Det var 100 procent mit projekt og mit ønske om at flytte til et land med en anden kultur og give min familie en oplevelse, sagde Line Kruse til ugebladet SØNDAG tidligere i år.

Desuden fortæller hun, at det har givet hendes mand udfordringer, som kun har gjort ham gladere.

Populær som Karina i "Bedrag"

Den nu 41-årige skuespiller fik sin debut i 1988, og siden da har hun haft mange mindeværdige roller. Blandt de nyeste og mest populære er rollen som den scleroseramte kone Karina i den populære DR-dramaserie "Bedrag".

LÆS MERE: Hele verden vil have Nikolaj Lie Kaas

"Bedrag" blev meget populær og fik en trofast seerskare, og fans af serien kan glæde sig til den nye sæson, som efter sigende sendes til efteråret. Det bliver spændende at se, om Line Kruses rolle fortsat er med i serien.

En anden stor bedrift i Line Kruses karriere var, da hun i 2014 deltog i "Vild Med Dans" på TV2. Her havde hun æren af at danse med Michael Olesen.

Mens Line Kruse deltog i programmet, nåede hun blandt andet at lære cha-cha-cha, quickstep og pasodoble, men også at forstuve to ribben. Hun dansede sig dog igennem smerten og fortsatte i programmet.

Hun og partneren Michael Olesen nåede en syvendeplads, inden danseeventyret sluttede.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden