Onsdag, 16. december 2020 - af Majken Munk

Toppen af poppen-stjerne får nyt job

Annika Aakjær skal vær vært på "Bodilprisen 2021".
Annika Aakjær skal vær vært på "Bodilprisen 2021".
Foto: Rasmus Sigvaldi
"Toppen af poppen"-stjernen Annika Aakjær skal styre slagets gang, når hun i marts næste år er vært på "Bodilprisen 2021".

Når årets flotteste filmpræstationer skal hyldes lørdag den 20. marts 2021, er det den humoristiske musiker Annika Aakjær, der skal være vært. 

Det fremgår af en pressemeddelelse

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Glæder sig

Det bliver som altid et storslået gallashow, når det corona-venlige show "Bodilprisen 2021" løber af stablen på scenen i Folketeatret. 

Annika Aakjær, der aldrig har været vært på prisuddelingen før, glæder sig meget til at styre showet. 

- Jeg er virkelig glad for at blive spurgt, om jeg vil være vært på Bodilprisen og har tænkt mig at gøre mig ekstra umage for, at det bliver et show, som er filmbranchens showfolk værdig. Jeg har tænkt mig at rulle med alt, hvad jeg har, og glæder mig enormt meget, siger hun. 

Gæstede scenen

Selv om det er første gang, at den 38-årige musiker skal være vært, er hun langt fra ubekendt med "Bodilprisen". Sidste år gæstede hun scenen i Folketeatret. 

- Vi er ualmindelige glade for, at Annika Aaakjær har sagt ja til at være vært for Bodil 2021. Hun har et sindssygt skarpt satirisk blik for, hvad der rører sig i den kulturelle og politiske andedam, og hun er ikke bange for sige - eller synge - tingene højt. Derudover er hun også bare utrolig sjov. Sidste år var hun med som gæst på scenen; I år er hun vært for det hele, og det glæder vi os til at opleve, siger formand for Danske Filmkritikere Nanna Frank Rasmussen.

Den 14. januar 2021 offentliggøres de nominerede til de 14 forskellige priser ved "Bodilprisen 2021". 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden