Torsdag, 9. september 2021 - af Karina Didriksen

Trine Dyrholms store aften: Sådan var det at møde dronningen

Trine Dyrholm.
Trine Dyrholm.
Foto: Martin Høien
Efter gallapremieren på Trine Dyrholms nye film ”Margrete den første” fik skuespilleren mulighed for at tale med dronning Margrethe.

Trine Dyrholm spiller Danmarks første dronning i filmen ”Margrete den første”, og til gallapremieren i Imperial-biografen onsdag den 8. september fik hun mulighed for at møde Danmarks nuværende dronning.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dronning Margrethe var aftenens æresgæst, og det gjorde aftenen ekstra speciel for den danske stjerneskuespiller.

- Jeg synes, det er smukt, at hun kommer og støtter op, og det gør det selvfølgelig lidt ekstra specielt, fordi man står og forestiller sig, hvordan det var at være inde i Margrete I, og nu kommer Margrethe II og skal overvære det, sagde Trine Dyrholm og tilføjede:

- Jeg har haft totalt nerver på hele dagen! Men det handler også om, at det er spændende at sidde og se filmen fuldstændig færdig for første gang med publikum, og min mand er med og skal se den.

En stor ære

Efter filmen fik Trine Dyrholm mulighed for at tale med dronning Margrethe, og efterfølgende spurgte BILLED-BLADET til mødet med regenten.

- Det var selvfølgelig en stor oplevelse at møde hende, og jeg er glad for, at hun lige gav sig tid til at hilse på os, lød det med et stort smil fra Trine Dyrholm, som tilføjede:

- Det er en stor ære, at hun har overværet filmen i dag. Det gør det til noget virkelig særligt for os alle sammen.

Her ses skuespilleren med dronning Margrethe og filmens instruktør, Charlotte Sieling. 

Foto: Martin Høien

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden