Mandag, 1. februar 2021 — af Trine Larsen

For første gang: Indenfor hos Christian Kjær

Christian Kjær og Susan Astani Kjær
Foto: Jesper Sunesen
Advokat og mangemillionær Christian Kjær og hustruen Susan Astani Kjær lukker for første gang nogensinde offentligheden indenfor i deres private liv og deler nu de frustrationer, sorger og bekymringer, som har fået familien til at flytte fra Danmark.

Se den enestående dokumentar mandag aften kl. 21.25 og læs interview med Christian Kjær i BILLED-BLADET.

Jantelov og uretfærdigheder er nogle af de ord, som bruges, når Christian Kjær og hustruen Susan Astani Kjær i aften toner frem på tv-skærmen i en dokumentar om parrets liv og især deres beslutning om, at forlade Danmark og flytte til Schweiz,

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For fra at være prins Henriks bedste ven og have et konfortabelt liv i luksus, føler Christian Kjær sig så uretfærdig og dårligt behandlet, at ikke længere vil bo i Danmark. I den enestående dokumentar lukker den ellers pressesky rigmand, Christian Kjær for første gang offentligheden ind i sit private liv.

En trafikdom i 2019, som endte med bøde på 10.000 kr., samt fratagelse af kørekortet i et år, har haft mere end almindelige hårde konsekvenser for 77-årige Christian Kjær. For han valgte at acceptere dommen, betalte bøden og håbede at komme hurtigt videre, men kort efter meddelete kongehuset, at Christians Kjærs mange kongelige titler som hofjægermester og kammerherre, var blevet inddraget. Dét, sammen med inddragelsen af Christians Kjærs jagttegn, kastede ham ud i sit livs krise.

– Der er mange, som har en mening om mig, og dét må jeg bare leve med. Det går mig ikke på. Men alt det med dommen og dét med kongehuset, der stripper mig for alt, dét er jeg ked af. Virkelig ked af og skuffet over, siger Christian Kjær til BILLED-BLADET.

 

– Derfor er vi også flyttet til Schweiz, der tænker man ikke så meget på det hele tiden. Der finder jeg ro i naturen, sammen med Susan og min familie, siger rigmanden, som du kan læse interview med i BILLED-BLADET, som er på gaden nu.  

BILLED-BLADET nr. 4. På gaden d. 28. januar.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden