28. maj. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Susan Astani efter stor udfordring: Sådan har Christian det nu

Susan Astani og Christian Kjær
Susan Astani og Christian Kjær
Foto: Ole Bjørk
Efter flere måneders isolation i Schweiz på grund af coronakrisen er Christian Kjær og Susan Astani-Kjær nu tilbage i Danmark.

Erhvervsmanden Christian Kjær og hans kone Susan Astani er tilbage i Danmark efter en udfordrende periode i Schweiz på grund af coronakrisen.

I tre måneder har Susan og Christian være i isolation i Schweiz for at undgå at blive ramt af coronavirus.

Susan Astani er glad

- Det er dejligt at være tilbage i Danmark igen. Det er jo her vi hører til, siger Susan Astani til BILLED-BLADET og fortæller, at turen i bil fra Schweiz til Danmark gennem det corona-mærkede Europa var endnu en af mange udfordringer i denne tid for hende og familien.

En overraskende oplevelse

Bilturen blev dog en overraskende behagelig oplevelse.

- Det var faktisk superbehageligt, fordi der ikke var så meget trafik. Det tog 13-14 timer at komme til Danmark fra Schweiz, lyder det fra Susan, der også fortæller, at 77-årige Christian Kjær har det godt.

Christian har det godt

- Ja, Christian har det godt. Og nu har vi et par dage til rådighed til at få styr på de praktiske ting. Der er nok at tage fat på, kommer det fra Susan, der lige nu er sammen med Christian på Venø, og parrets liv med deres søn vil fremover i Danmark være på Venø og i Skærbæk.

Skal være meget i Schweiz

Selvom parret fremover mest vil bo i deres hus i byen Villars-sur-Ollon i de schweiziske Alper, vil de altså stadig have stor tilknytning til deres elskede Danmark.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb22-forsider.jpg

Læs mere om: