Isabella og Christian er vilde med noget helt særligt

Prinsesse Isabella, kronprins Frederik og prins Christian

Prinsesse Isabella, kronprins Frederik og prins Christian

Foto: Hanne Juul
Prinsesse Isabella og prins Christian er et par friske teenagere, og ligesom mange andre jævnaldrende har de en helt speciel interesse for tidens rytmer.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks to ældste børn er teenagere, og de er begge glade og udadvendte med mange sunde interesser.

Isabella, 13 år, og Christian, 14 år, er blandt andet glade for tidens populære musik og gerne noget med rytmer.

Isabella og Christian kan lide pop

De lytter begge interesseret til pop- og rockmusik, og selvom det er de friske hit, de måske lytter mest til, så kan nogle af klassikerne også få kronprinsparrets store børn til at spidse ører.

Isabella og Christians musiksmag fortæller kronprins Frederik om i Jens Andersens portrætbog ”Under Bjælken".

Giv BILLED-BLADET i gave – det er nemtKlik og læs hvordan!

Dans og luftguitar

Frederik kommer blandt andet ind på, at prins Christian allerede for et par siden har vist interesse for klassikere som Deep Purples rockhit ”Smoke On The Water” og Earth Wind and Fires ”September”.’

Begge numre, som man danse og spille luftguitar til, var i øvrigt faste ingredienser på playlisten til enhver fest, da kronprins Frederik og prins Joachim i midten af firserne var elever på Øregård Gymnasium.

Frederik glæder sig

- Jeg glæder mig over, at de to ældste godt kan lide de nemme rytmer, som kører måned ind og ud med danske og udenlandske bands på Top-10-20-30, lyder det fra kronprinsen, og så nævner han, at Isabella for et par år siden var begejstret for sangerinden Adele, mens Christian længe var meget glad for sangeren Justin Timberlake.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden