26. maj. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Isabella og Josephine afslører sjove hemmeligheder

Prinsesse Josephine og prinsesse Isabella
Prinsesse Josephine og prinsesse Isabella
Foto: Hanne Juul
I en helt særlig anledning løftede kronprinsparrets børn sløret for et par sjove og helt private hemmeligheder om deres far.

Kronprinsparrets fire børn elsker deres forældre, og i dag kan de fejre deres far, som fylder 52 år.

Da kronprinsen fyldte rundt i 2018, afslørede hans og Marys fire børn et par sjove hemmeligheder om kronprins Frederik.

Kronprins Frederik er som teenager

Børnene dukkede op på en videooptagelse på storskærm i Royal Arena, hvor der var 50 års fødselsdagskoncert for kronprinsen.

Her fortalte de, at deres far ofte griner af sine egne vittigheder, og prinsesse Isabella tilføjede, at hendes far er som en 15-årig indeni.

Isabella fortæller om roser

Isabella satte også et par ord på, hvor romantisk hendes far er i det daglige.

- Han er ikke sådan virkelig, virkelig romantisk, men han kan godt nogle gange. På Valentinsdag og sådan noget kan han godt give nogle roser til mor, sagde prinsesse Isabella i en videohilsen til sin far ved DR’s fødselsdagsshow ”’Hele Danmark fejrer kronprinsen”.

Under DR's fødselsdagsshow fortalte Isabella og Josephine desuden, hvordan kronprinsen motiverer dem, når de er ude at løbe.

Josephine mærker efter

- Han siger altid, at vi skal tænke os om og mærke i kroppen, sagde prinsesse Josephine.

- Hvis man bliver lidt træt, siger han: ”Ej, kom nu. Vi kan godt nå det. Det er lige derovre”. Hvis man ikke tror på sig selv og siger: ”Jeg kan altså ikke”, siger han: ”Du kan godt” og hjælper os, fortalte prinsesse Isabella.

Christian bliver længere oppe

Kronprins Frederik er ifølge sine børn den af kronprinsesse Mary og ham, der lettest giver sig, når børnene plager om at få lov at blive længere oppe.

Til gengæld er det en anden sag, når det gælder is, hvilket prins Christian fortalte om ”Hele Danmark fejrer kronprinsen”-showet i Royal Arena.

- Ham, der er bedst at plage, det er hundrede procent far, sagde prins Christian og tilføjede: - Men hvis det er is, er det nok mor.

Vincent om den dårlige taber

I kronprinsesse Marys tale til den store 50-års fødselsdagsfest for Frederik på Christiansborg Slot nævnte hun, at deres børn synes, kronprinsen er en fantastisk far, men også at han altså er en dårlig taber.

Det synes prins Vincent også og kommer med en sjov afsløring.

- Han bliver sur, hvis man får flest stik, lød det fra kronprinsens yngste søn.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/nyforsidebb21_0.jpg

Læs mere om: