Lørdag, 19. september 2015 - af af Hanne Rask

Forrygende fest for Caroline Fleming: Forberedelserne i fuld gang

Blomsterkunstneren Bjarne Als og hans medarbejdere er i fuld gang med forberedelserne til aftenens store fest hos Caroline Fleming.
Blomsterkunstneren Bjarne Als og hans medarbejdere er i fuld gang med forberedelserne til aftenens store fest hos Caroline Fleming.
Foto: Alex Tran
Valdemar slot på Tåsinge danner i tre dage rammen om baronessens 40-års fødselsdag.

I flere dage har forberedelserne til  den forrygende fest for Caroline Fleming i forbindelse med hendes 40-års fødselsdag været i gang. Caroline Fleming er nemlig taget fra London og hjem til Valdemar Slot på Tåsinge for at lade sig fejre, og her skal der festes i intet mindre end tre dage. Op imod 180 mennesker er inviteret med til festlighederne hos Caroline Fleming. Intet er overladt til tilfældighederne, og der er naturligvis stil over festen. Det kan Bjarne Als fra Bering Blomster snakke med om. Allerede tidligt fredag var han og flere medarbejdere i gang med at pynte op dels i det store telt i haven, der skulle danne rammen om det store krebsegilde fredag aften, og i Riddersalen på selve slottet, hvor selve fødselsdagsfesten, der har "eventyr" som tema, skal løbe af stablen lørdag aften. Hele 15 runde borde skal om få timer stå pyntet på smukkeste vis.

Englevinger hos Caroline Fleming

- Det bliver med store flotte grene, hvor i der hænger små vaser med blomster i, og så er der de fine englevinger, der skal illustrer eventyrtemaet. Det bliver utrolig flot, siger Bjarne Als, der har arbejdet tæt sammen med Caroline Fleming om ideerne til skabelsen af de smukke rammer.

Læs også: Caroline Fleming, bare 40 år, men et fantastisk liv

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden