Tirsdag, 1. marts 2016 — af af Marianne Singer

Ghita Nørby: Jeg får hjælp af psykolog

Ghita Nørby, SvennSkipper
Ghita Nørby, SvennSkipper
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Ghita Nørby understreger, at man skal have respekt for stress. Det er farligt for os allesammen. Hun fortæller, hvordan hun selv arbejder med det.
I november meldte Ghita Nørby, 81, ud, at hun var overanstrengt og derfor nødsaget til at springe fra forestillingen ”Skærmydsler” på Folketeatret. Sidenhen har hun fået det meget bedre, men den folkekære skuespiller er stadig meget bevidst om den stress, hun var ramt af.   – Hav respekt for stress, Det er farligt for os allesammen. Man skal være opmærksom på den og virkelig tage det alvorligt. Det er ikke sjovt. Jeg arbejder med det, fordi det er ikke noget man bare sådan trasker igennem, lød det med alvor i stemmen fra Ghita Nørby, da hun ankom til Det Kongelige Teater for at se dobbeltforestillingen ”Sylfiden & Tema og Variationer” med kæresten Svenn Skipper.    LÆS MERE: Ghita Nørby må trække sig fra forestlling  

Ghita Nørby: Arbejder med mit liv

– Jeg kender for eksempel en glimrende psykolog, som jeg går til nogle gange og diskuterer tingene med. Jeg arbejder i det hele taget med mit liv, for jeg pakker ikke sammen og sætter mig og glor ind i en krog. Det er ikke mig, siger Ghita til BILLED-BLADET.   Ghita Nørby er stadig en aktiv dame, som nyder sin have og har gang i projekter. Hvilke planer hun har for tiden, ville hun dog ikke ud med.   – Jeg har altid nye planer, men kan ikke fortælle om dem, lyder det hemmelighedsfuldt fra skuespilleren.   Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden