Torsdag, 13. oktober 2022 — af Julie Nolsöe

Hele familien er samlet: Dennis Knudsen deler sødt billede af alle fire børn

Dennis Knudsen
Dennis Knudsen
Foto: Mikael Rieck
Den nybagte far til fire deler nu et billede af sig selv og hele den samlede børneflok

Siden han landede i Københavns lufthavn med sine små tvillingepiger den 28. september, har 59-årige Dennis Knudsen haft hænderne fulde med sine nu i alt fire børn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han har nemlig fordoblet sin børneflok, efter at han har været i USA for at hente sine tvillingepiger, som er blevet lavet ved hjælp af en rugemor i Los Angeles.

Pigerne, som har fået navnene Naomi og Aura, kom til verden ved planlagt kejsersnit den 15. september, og allerede den 13. september krydsede Dennis Knudsen atlanten for at byde sine piger velkommen til verden.

Kendisfrisøren har i forvejen sønnerne 3-årige Lucas og 1-årige Noah, som ligesom pigerne er lavet ved hjælp af en rugemor. Alle børn samme ægdoner og er også alle kendisfrisørens biologiske børn.

Første billede af alle børn

Nu deler Dennis Knudsen for første gang et billede på sin Instagram-profil, hvor man ser hele den samlede børneflok siddende i sofaen hjemme i Korsør.

- Livet som daddy til 4. Elsker det, skriver Dennis Knudsen til billedet, som BILLED-BLADET har fået tilladelse til at dele.
For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er en tydeligt stolt far, der på billedet har favnen fuld af børn, mens de to sønner sidder ved siden af og pludselig ser store ud til sammenligning.

Dennis Knudsen har tidligere fortalt, hvad han skal i den nærmeste tid som nybagt far til fire.

Læs mere om det lige her:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden