24. aug. 2021
Af Marianne Singer

Helt uventet: Caroline Fleming tager livsændrende beslutning

Caroline Fleming. 
Caroline Fleming.
Foto: Martin Høien
Caroline Fleming har delt en stor nyhed med sine mange følgere.

Igennem mange år har Caroline Fleming været en kendt personlighed, der med jævne mellemrum har optrådt i forskellige medier.

Men nu er det slut, meddeler hun i et meget personligt opslag på sin Instagram-profil.

I stedet vil hun fokusere fuldt ud på sin rolle som ambassadør for ADHD-foreningen samt sit arbejde med kvinder og pigers uddannelse.

Det har været svært

Caroline Fleming skriver således på sin Instagram-profil:

"Til jer, mine kære og trofaste følgere,

Jeg har brugt mange timer af min sommerferie på at tænke og mærke efter, i forhold til det at være en offentlig person.

Mediernes søgelys og det at være eksponeret kommer med en høj pris. Den bryder jeg mig ikke om. Det har jeg faktisk aldrig gjort, da jeg inderst inde er et privat menneske, der på grund af omstændighederne har måttet give meget af mig selv, for at mit arbejde også kunne være personligt. En ofte svær balance.", starter Caroline Fleming sit opslag.

Derefter kommer hun ind på, hvilke ændringer hun ønsker i sit liv.

"Jeg har besluttet mig for at trække mig selv tilbage nu. Jeg vil fokusere min tid og energi på dem der står mig nært og på at gøre en forskel, hvor jeg kan, specielt i forhold til ADHD foreningen, og i forhold til “Empowerment og Education” af kvinder og børn, så de kan leve deres bedste liv. Det er umuligt at forstå en person, medmindre man kender dem personligt, og jeg er ofte blevet misforstået og misfortolket i pressen. Det har været rigtig svært for mig, også på den røde løber. Det evige smil og nogle gange en dialog, som jeg aldrig har været komfortabel i. Det vil jeg ikke at udsætte mig selv for længere. Jeg har et håb og et inderligt ønske om at min person ikke skal udstilles mere, men at der i stedet kan være fokus på, hvad jeg arbejder med." skriver hun endvidere.

Ikke mere gætteri

Derefter understreger Caroline Fleming, at hun nu ønsker selv at fortælle sin historie.

"Jeg vil også bruge tid på at skrive den helt ærlige version af historien om mig, Caroline Fleming. Ikke mere gætteri, ikke flere skandaløse fortolkninger. Men min sandhed og min virkelighed. Uden filter. Jeg gør det i et ønske om at gætteriet skal stoppes og alle der ønsker at snakke om mig, kan gøre det ud fra sande facts. For min egen og min families skyld. Jeg er lykkelig over denne beslutning og jeg vil nu leve som jer forhåbentlig, i fred og ro. Fremover vil jeg her dele de ting som jeg føler kan hjælpe og gøre en forskel indenfor de emner, hvor jeg har erfaring og som har lært mig noget vigtigt. Jeg sender jer lys og kærlighed og ønsker jer lykke, et godt helbred, og en masse dejlige oplevelser med Dem I elsker, i den korte tid vi har her på jorden. De kærligste hilsener

Caroline".

Læs mere om: