26. jul. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Hjem til gården: Et år efter Lars’ død: Sådan har Ditte det nu

Ditte og Lars mødte hinanden, da de var med i "Hjem til gården". 
Ditte og Lars mødte hinanden, da de var med i "Hjem til gården".
Foto: Claus Fisker
Ditte og Lars blev stormende forelskede efter "Hjem til gården", men de nåede kun at være gift i et år, før Lars' på tragisk vis omkom i en ulykke.

De mødte hinanden i ”Hjem til gården” i 2017, og efter optagelserne blev Lars og Ditte kærester, de købte hus, og de blev gift.

Men lykken varede kort for det unge tv-par, for den 17. juli 2019 omkom Lars i en tragisk trafikulykke.

Ditte: Der var så meget smerte

Det er nu et år siden, at Ditte Rosenberg mistede sin elskede mand.

- Jeg husker hver eneste detalje fra den dag, fordi der var så meget smerte. Alligevel var det, som om jeg ikke var en del af det. At det var en film, fortæller hun til BILLED-BLADET.

Men Ditte Rosenberg har kæmpet sig videre, og hun er kommet langt, siden hun mistede Lars.

Men der er stadig dage, som er ekstra svære.

Dittes store udvikling

For nogle uger siden var det Lars’ fødselsdag, 14. juli var det deres bryllupsdag, og 17. juli var det et år siden, han døde.

- Det er nogle dage, der fylder meget i mig, men det fylder på mange måder, for jeg har virkelig flyttet mig, fra det skete, og til nu. Jeg lever med sorgen på en anden måde i dag, og selv om jeg selvfølgelig gerne ville være foruden den her oplevelse, har jeg også fået meget positivt ud af det.

- Når man har oplevet, hvor ondt livet kan gøre, bliver de gode stunder meget bedre. Jeg har færre bekymringer, for jeg kan se, at de er ligegyldige. Den kontrast har gjort noget helt magisk. Der er ikke noget, der er lyst, uden der ikke også er noget mørkt, fortæller den stærke, unge kvinde.

Ditte Rosenberg har fået god hjælp fra både en psykolog og en clairvoyant til at bearbejde sorgen. Hun vil nu bruge sin erfaring til at hjælpe andre, og der skal hun snart ud at holde foredrag.

På Ditte Rosenbergs Instagram-side deler hun også ud af sine oplevelser og erfaringer til inspiration for andre.

Læs hele interviewet med Ditte Rosenberg i BILLED-BLADET nr. 30, der er på gaden nu.

Læs mere om: