12. maj. 2016
Af Juliane Olsen

Jacob Haugaard står for gaverne på sin fødselsdag

Jacob Haugaard
Jacob Haugaard
Foto: Krestine Havemann
Entertaineren Jacob Haugaard fylder 64 år torsdag, og dagens fødselsdagsbarn har ingen gaveønsker, men har derimod selv ønsket at dele ud.
Den 12. maj kan entertaineren Jacob Haugaard fejre sin 64-års fødselsdag i familiens skød, men den skønne komiker forventer ingen gaveregn. Han har nemlig droppet ønskesedlen i dagens anledning og har i stedet valgt at dele gaver ud til sine gæster. - Jacob bliver fejret, når han kommer hjem fra arbejde med middag, og det er jo lidt særligt, at han ikke ønsker sig gaver, siger hustruen Ilse Wilmot Haugaard til BILLED-BLADET. LÆS MERE: 25 år på Grøn Koncert: Jacob Haugaard blev rørt

Årene er gået stærkt

Parret kan samtidig fejre, at de har været gift i 34 år på denne dag, og at de har været kærester i 36 år. - Det er gået stærkt, siger Ilse Wilmot Haugaard om den dobbelte mærkedag. Efter en veloverstået arbejdsdag venter der altså et veldækket bord for den folkekære komiker, som har inviteret familien til middag.

Kærligheden tog fart

Jacob Haugaard og Ilse Wilmot Haugaard fandt sammen tilbage i 1980, hvor de mødtes til en koncert i Ridehuset i Aarhus. Ilse Wilmot Haugaard var på det tidspunkt fraskilt med to børn, men kærligheden tog hurtigt fart mellem de to. Torsdag kan han så fejre sin fødselsdag omgivet af sin familie og samtidig også sin store kærlighed til Ilse. BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med begge mærkedage!

Læs mere om: