13. sep. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Jeanne Boel om krisen: Vi holder stadig vejret

Jeanne Boel
Jeanne Boel
Foto: Lars H. Laursen
Coronakrisen har ramt landets revyer hårdt, og revydirektør Jeanne Boel bokser stadig med konsekvenserne af årets aflysning.

Coronakrisen er gået hårdt ud over landets mange sommerrevyer, og Sønderborg Sommer Revy med Jeanne Boel i spidsen er heller ikke gået ram forbi.

I maj måned aflyste revyen alle årets forestillinger, og det har givet store problemer.

- Vi holder stadig vejret alle sammen. Vi har vældige problemer med embedsværket, for de forstår ikke vores måde at drive virksomhed på. Det bokser vi meget med, siger en frustreret Jeanne Boel.

Jeanne Boel: Vi må kigge fremad

Spørgsmålet er nu, hvordan det ser ud med næste års revy, men trods stor usikkerhed er de i fuld gang med forberedelserne i Sønderborg.

- Vi er i gang, for vi kan ikke sidde med hænderne i skødet. Vi må kigge fremad og ikke bagud. Jeg har ikke meldt mig til det her, det har jeg fandeme ikke. Men man må tage det derfra, hvor man er. Det har været som at leve i et parallelsamfund hele sommeren.

Næste års revyhold består foruden Jeanne Boel af Carsten Svendsen, Jesper Lundgaard, Jeff Schjerlund og Lone Rødbroe, og det er allerede nu muligt at købe billetter til showet.

Læs mere om: