28. jan. 2016
Af Lisbeth Grube

Jesper Vollmer: Derfor sagde han stop

Jesper Vollmer.
Jesper Vollmer.
Foto: Birger Storm
Et år efter han brækkede nakken i en ulykke, fortæller Jesper Vollmer i BILLED-BLADET om sit nye liv.

- Det gør nas at gå rundt i et køkken, jeg har bygget op gennem 10 år og opdage, at jeg slet ikke passer ind mere. Den erkendelse var virkelig hård.

Sådan siger Jesper Vollmer i et stort interview i denne uges BILLED-BLADET, hvor han fortæller om sit nye liv ét år efter den ulykke, hvor han brækkede nakken. Efter 10 år som køkkenchef forlader han det kongelige køkken og har dannet firmaet Rå med hustruen Annette Heick.

Hårde arbejdsdage

Selv om Jesper Vollmer er nået langt med genoptræningen, måtte han sande, at intet var som før, da han i september så småt vendte tilbage på jobbet i det kongelige køkken hos regentparret.

BILLED-BLADET i denne uge: Mary skruer tempoet op

- Problemerne opstod, da jeg gik i gryderne igen. Stokken måtte jeg smide, for jeg kan jo ikke arbejde med en hånd. Og pludselig mærkede jeg, at det er et kæmpe køkken på Fredensborg Slot - alene turen fra spækbrættet ud i køleboksen er vildt lang, siger Jesper Vollmer.

I denne uges BILLED-BLADET fortæller Jesper Vollmer, hvordan livet har forandret sig efter ulykken. Om den drøm, han har haft i maven om at blive selvstændig, og om det nye firma. Og så røber Jesper Vollmer, hvad han kommer til at savne allermest, når han ikke længere skal lave mad til regentparret.

LÆS MERE: Endelig hjemme hos familien

Læs mere om: