Tirsdag, 14. februar 2023 — af Catja Klarskov

Jobbe og Hans Pilgaard er begge forældreløse: Har skabt deres egen familie, og måske du kender dem

Jobbe og Hans Pilgaard
Jobbe og Hans Pilgaard
Foto: Søren Jul Lamberth
Jobbe og Hans Pilgaard er begge forældreløse. Derfor har de skabt deres egen, selvvalgte familie, og du kender dem nok.

Den populære tv-vært, Hans Pilgaard, og partneren Jobbe Pilgaard er begge forældreløse. Derfor har de i dag skabt deres egen, selvvalgte familie i blandt andre studieværten Michéle Bellaiche og influencer-parret Kasper og Stephanie Fisker.  

Tv-værten er adopteret og fik ingen søskende, så da faren dør i 2012 og sidenhen moren i 2014, var Hans Pilgaard efterladt forældreløs og uden anden nær familie. Et livsvilkår han deler med sin mand, Jobbe Pilgaard. Det skriver B.T. i en artikel, som du kan læse her.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har dybest set ikke familie nu. Jeg er forældreløs, er alene, ligesom Jobbe. Men jeg er ikke ensom. Jeg er et af verdens rigeste mennesker. For jeg har det, jeg kalder de tre musketerer, der passer på mig, fortæller Hans Pilgaard i et interview med B.T., som du kan læse i sin fulde længde her.

De tre musketerer, som Hans Pilgaard omtaler, er blandt andre ”Go’ morgen Danmark”-værten Michéle Bellaiche. For hvad parret mangler i biologisk familie, har de været heldige at finde sig i selvvalgt.

Heriblandt studieværten, som Hans Pilgaard omtaler som sin lillesøster, og influencer-parret Kasper og Stephanie Fisker, hvis tre børn, Elva, Baldur og Svala, parret er onkler for.

Ægteparret har ingen børn, men de har mange andre fælles projekter i kog.

Sammen har de netop udgivet børnebogen ”Frøen Frede, der havde så frygtelig meget luft i maven”, ligesom de tidligere har produceret fotoplakater fra den færøske natur.

Det er Jobbe, som har skudt de smukke naturbilleder, mens Hans Pilgaard, i bedste ”Hvem vil være millionær”-stil, er manden bag de forfattede poetiske tekster, der følger med.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden