Mandag, 13. februar 2023 — af Catja Klarskov

Kasper Fisker og børnene på ski: Alt var udsolgt, men så fik han en vild idé

Kasper og Stephanie Fisker sammen med datteren Svala. 
Kasper og Stephanie Fisker sammen med datteren Svala. 
Foto: Mikael Rieck
Den tidligere fodboldspiller, Kasper Fisker, er taget på spontan skiferie med familien. Skisportsstedet havde ellers meldt alt udsolgt, men så fik familie-faren en vild idé.

Skolernes vinterferie er skudt i gang, og for mange danskere betyder det kurs mod minusgrader, morskab og skiløb. Det gør det også for tidligere fodboldspiller Kasper Fisker, der mandag morgen, sammen med sine tre børn, Elva, Baldur og Svala, er rejst på skiferie til Sverige.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For selvom Familien Fisker formegentlig møder mange andre danskere, der suser ned ad bakkerne, så er deres vinterferie nok alligevel en smule anderledes.

På den pensionerede fodboldspillers pakkeliste stod nemlig, foruden ski og støvler, både soveposer, et stort telt og brændeovn. Det fortæller han i et opslag på sin Instagram-profil, som du kan se her.

Skisportsstedet havde meldt udsolgt af bløde senge og rindende vand, men familien er alligevel taget afsted. Der skal nemlig mere til at holde den handlekraftige familiefar fra frisk luft og nyfalden sne under plankerne sammen med sine tre børn. Også selvom hustruen, influencer Stephanie Fisker, er blevet hjemme.

Forude venter derfor fire dage med skiløb, familiehygge og overnatning i de svenske skove. For når pisterne lukker, og de fleste andre kan smække fødderne op på en blød puf, så tænder familien Fisker op i brændeovnen og putter sig i deres soveposer. En oplevelse, der ikke er helt fremmed for familiens tre små børn.  

Sidste sommer gik familien Fisker nemlig hele Mols Bjerge-stien, som er 60 kilometer lang. Undervejs overnattede de i det telt, som nu skal agere skihytte for Kasper og børnene de næste fire dage.

Kasper Fisker er kendt for andet end sine kundskaber med en bold. Flere tusinde danskere følger med på han og hustruens Instagram-profiler, og i øjeblikket er han desuden aktuel i det nye Kanal 5-program ”Langt fra landsholdet”, der sendes hver tirsdag. Her følger man en række kendte danskeres færd mod at blive habile håndboldspillere.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden