11. aug. 2022
Af Karina Didriksen

Kendt veninde sang til Silas Holsts bryllup: Hør den smukke sang her

Silas Holst og Nicolai Schwartz.
Silas Holst og Nicolai Schwartz.
Foto: Mikael Rieck
Silas Holsts gode veninde, musicalsangeren Line Krogholm, optrådte med en smuk sang under vielsen, hvor han blev gift med Nicolai Schwartz.

Tårerne fik frit løb hos Silas Holst og Nicolai Schwartz under deres bryllup på Fyrkroen i Gilleleje lørdag den 6. august.

Vielsen startede kl. 16 under åben himmel, og undervejs var der et smukt, musikalsk indslag fra en af Silas Holsts kendte veninder.

Den 43-årige musicalstjerne Line Krogholm fremførte nemlig en helt særlig sang for brudeparret.

- Vores veninde Line Krogholm sang ”Lyse nætter”, som er en sang, hvor hun synger ”du er tilbage, du er hos mig”, fortalte Silas Holst efter vielsen og fortsatte:

- Det passer meget godt på mig og Nicolai, for vi mødte jo hinanden for omkring 15 år siden og var kærester en sommer, men så blev det ikke til mere end det. Men så fandt vi hinanden igen otte år efter, og nu er vi blevet gift. Det er da noget af en kærlighedsbasker!

Et specielt øjeblik

Efter brylluppet lagde Silas Holst en video på Instagram, hvor man kan høre Line Krogholm synge for brudeparret og de 137 gæster.

- Jeg siger det bare lige - hende kender vi! Line Krogholm sang den smukkeste udgave af “Lyse Nætter” under vores vielse og smukke skønne dygtige @madsmayn på keys. I er vidunderlige og gjorde det til verdens mest specielle øjeblik for os, skriver danseren på Instagram.

Herunder kan du se den rørende video på Instagram, som BILLED-BLADET har lov at bringe.

Her ses Line Krogholm, da hun ankom til Silas Holsts bryllup sammen med veninden Szhirley.

https://imgix.billedbladet.dk/20220806_mr_silas_043x.jpg
Foto: Mikael Rieck

Du kan læse alt om Silas Holst og Nicolai Schwartz' bryllup og se billeder af alle de kendte gæster i BILLED-BLADET nr. 32, der er på gaden torsdag den 11. august.

Læs mere om: