26. aug. 2020
Af Karina Didriksen

Komiker og nybagt far Geo i voldsom faldulykke

Komikeren Geo.
Komikeren Geo.
Foto: Mikael Rieck
Blot få dage efter, at standupkomikeren Geo blev far for anden gang, kom han ud for en alvorlig ulykke.

For knap tre uger siden blev komikeren Geo far for anden gang, men det der skulle have været en lykkelig tid i babyboblen, tog en dramatisk drejning, da han kort efter kom ud for en voldsom faldulykke.

- Om jeg kommer til Zulu Comedy Galla i aften? Argh, kan ik’ af fysiske årsager. De seneste 16 dage har jeg været godt og grundig sengeliggende pga. husligt arbejde i fire meters højde - som jeg så faldt ned fra, fortæller Geo i et opslag på Instagram.

BILLED-BLADET har fået lov til at bringe opslaget, hvor komikeren har delt nogle billeder fra hospitalssengen, deriblandt et rørende billede, hvor hans nyfødte datter ligger på hans bryst.

Familien har hjulpet

45-årige Geo med det borgerlige navn Christian Geo Heltboe March kom alvorligt til skade i ulykken.

- Jeg brækkede sgu armen tre steder, min skulder, slog hul i benet, slog hovedet og alt muligt andet. Så jeg har ikke været til megen hjælp med vores lille datter, Saga, som var to dage, da det skete, eller med vores søn, Mattis, på 17 måneder, fortæller Geo i opslaget og fortsætter:

- Heldigvis har vi haft familie boende fra dag et, som har hjulpet med alt nyt, f.eks. billeder hvor min søster vasker mit hår med et decilitermål i sofaen.

Har haft kræft

Geo har siden 2017 været gift med lægen Ditte March, som han nu har to børn sammen med.

Han har tidligere været ramt af testikelkræft, men er i dag erklæret rask.

Læs mere om: