7. jan. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Kristian Jensen holder på kærlig Pernille Rosendahl-hemmelighed

Kristian Jensen
Kristian Jensen
Foto: Martin Høien
Politikeren Kristian Jensen og sangeren Pernille Rosendahl er et af de mest spændende nye par i det danske kendis-univers. Ved en stor begivenhed for nylig blev Kristian Jensen spurgt om, hvordan han vandt Pernilles hjerte.

For politikeren Kristian Jensen har 2019 har været ret hektisk.

Der er sket mange ting både professionelt og i privatlivet.

Arbejdsmæssigt er meget fuldstændig forandret, hvad angår ministerrollen og hans status i partiet Venstre.

Også privat har der også været nogle store omvæltninger på baggrund af kærlighed.

Glæder mig til dette år

Det understregede Kristian Jensen, da han til en stor begivenhed i Boxen i Herning talte med BILLED-BLADET og den øvrige danske presse om det nye forhold til sangeren Pernille Rosendahl.

Pernille Rosendahl
Foto: Hanne Juul

- Jeg glæder mig til at tage hul på et nyt år og få lidt mere ro på, lød det fra Kristian, der af en skarp og nysgerrig journalist derefter blev spurgt om, hvordan det egentlig lykkedes ham at vinde Pernille Rosendahls hjerte.

Venligt smil fra Kristian

- Det tror jeg nok, at jeg holder for mig selv, kom det med et venligt og hemmelighedsfuldt smil fra Kristian Jensen, der også sagde, at han ser frem til lidt mere tid sammen med Pernille i fred og ro for omverdenen.

Fokus på Pernille og mig

- Der har været rigtig meget fokus på Pernille og mig, og jeg tror egentlig, at vi begge har lidt lyst til, at der kommer lidt mere ro på og lidt mere tid til, at vi kan være os private end at hele tiden være det i offentligheden, lød det fra Jensen.

Læs mere om: