10. jan. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Kristian Jensen og Pernille Rosendahls store udfordring: Det skal vi finde ud af

Kristian Jensen og Pernille Rosendahl
Kristian Jensen og Pernille Rosendahl
Foto: Martin Høien og Birger Storm
Når to kendte og travle mennesker mødes, og det slår gnister på den gode måde, vækker det opsigt. Sådan har det været med Kristian Jensen og Pernille Rosendahl, der har en stor udordring foran sig.

Politikeren Kristian Jensen og sangeren Pernille Rosendahl har meget at tænke på.

Der er bestemt flere store udfordringer for begge i denne tid.

Man må kæmpe for kærligheden

Det fortalte Kristian Jensen forleden kort og ærligt om og understregede dermed, at man skal arbejde hårdt for, at kærligheden og parforholdet kan udvikle sig på bedste vis.

Planer for fremtiden

Både karriere, børn og meget andet fylder hos de to kendte danskere, der vakte national opsigt, da de offentliggjorde, at de var kærester.

https://imgix.billedbladet.dk/20180815-bs-_30r5227.jpg
Foto: Birger Storm

For nylig blev Kristian Jensen ved en stor fest i Jylland spurgt til, hvilke planer han og Pernille har nu.

- Jamen det skal vi finde ud af, svarede Jensen venligt, før han forklarede, hvorfor han ikke havde Pernille ved sin side på den særlige festaften.

Den store udfordring

- Hun er på job. Simpelthen på arbejde. Hun er i Marienlyst i aften, lød det fra Kristian, som derefter satte ord på sin og Pernille Rosendahls store udfordring netop nu.

Det skal vi nok finde ud af

- Det er jo to travle kalendere, som skal mødes, og det må vi finde ud af henad vejen. Det skal vi nok finde ud af, kom det fra Kristian Jensen, som i den kommende tid håber, at der bliver tid og plads til, at han og Pernille kan være sig selv og nyde hinanden og tosomheden.

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET i denne uge får du meget mere om den store Sport 2019 prisfest, som Kristian Jensen og en perlerække af kæmpestore danske stjerner var med til i Boxen i Herning.

Du får også alle de skønne, nye billeder af og kan læse alt om kronprinsfamilien i Schweiz.

Endelig byder vi på kæmpe reportage fra kongefamiliens nytårskur og -taffel på Amalienborg samt på en fyldig og dybt bevægende reportage fra Ari Behns bisættelse, der havde deltagelse af den norske, royale familie.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb02-forsider_0.jpg

Læs mere om: