Onsdag, 21. december 2022 - af Caroline Andersen

Kunne du kende dem? Disse kendisser var med i dagens afsnit af Pyrus

Pyrus
Pyrus
Foto: Søren Hartvig/ TV 2
I dagens afsnit af Pyrus , der handler om eventyret om Pinocchio, dukker to særdeles kendte skuespillere op i julekalenderen. 

I eventyret om trædukken Pinocchio, der pludseligt bliver levende, spiller to prominente skuespillere med i fortællingen.

Den ene gemmer sig bag forklædningen som Giovanni, den onde cirkusdirektør, der lokker små drengebørn til at være med i hans cirkus. Her er det selveste skuespilleren Tom McEwan, der gemmer sig bag forklædningen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tom McEwan er bedst kendt for at have været med i den musikalsk-komiske kvartet, Klyderne, der i 70'erne fik danskerne til at skraldgrine. Derudover har han også haft en rolle i serien Bryggeren samt julekalenderen Torvet, Nissebanden i Grønland og Jul i Juleland. 

Den anden kendte skuespiller, der dukker op i dagens afsnit er skuespiller Tage Axelson, der spiller rollen som Pinocchios far, Gepetto.

Tage Axelson er kendt fra en stribevis af film- og teaterproduktioner, blandt andet huskes han særligt for rollen som Arturo Ui på Det Ny Teater og som medlem af Collegium Politicum i "Den politiske kandestøber" på Folketeatret.

Tage Axelson var i begyndelsen af 1990'erne vismanden i tårnet i TV 3 serien "Fangerne på fortet". Derudover har han også spiller med i den populære tv-serie "Nikolaj og Julie", hvor han spillede rollen som onkel Henning.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden