Kurt Ravn frygtede for sin kones liv

Kurt Ravn og hans kone overlevede tsunamien i Thailand i 2004. Den voldsomme oplevelse har fået ham til at sætte mere pris på livet.
Kurt Ravn og hans kone overlevede tsunamien i Thailand i 2004. Den voldsomme oplevelse har fået ham til at sætte mere pris på livet.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Skuespilleren overlevede tsunamien i 2004, men i halvandet døgn anede han ikke, om hans kone stadig var i live.

Hvad der skulle have været en afslappende ferie i Khao Lak i Thailand endte i 2004 som lidt af et mareridt for Kurt Ravn. Den pladeaktuelle sanger og hans kone blev nemlig fanget midt i tsunamien, der skilte to ad, og Kurt blev skyllet ind i et lukket garageanlæg af vandmasserne.

"Jeg var sikker på, det var slut. Men jeg overlevede, og det gjorde min hustru Annette også. Vi havde opgivet at finde hinanden i live. Men efter halvandet døgn fik jeg besked fra hendes børn i Danmark om, at hun havde ringet hjem," fortæller Kurt Ravn til Familie Journal.

Men den uhyggelige oplevelse har dog ikke givet Kurt Ravn vandskræk, for i ugebladet nævner han netop havet som et godt sted at slappe af: "At ligge i vandet og glo på et koralrev er også lige mig. Jeg har altid været fascineret af vandet og ikke mindst det, der gemmer sig under overfladen."

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden