Tirsdag, 15. december 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Landmand søger kærlighed: Stine begynder på drømmeuddannelsen

Stine Marthine Pedersen
Stine Marthine Pedersen
Foto: Anders Brohus/TV 2
Stine Marthine Pedersen er efterhånden blevet en kendt landmand, men nu skifter tv-stjernen spor.

I efteråret lærte seerne Stine Marthine Pedersen at kende som den lattermilde landmand fra Aars, men nu er den 27-årige kvinde klar til at kaste sig ud i et nyt eventyr.

Stine skal nemlig begynde på læreruddannelsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stine drømmer om at blive lærer 

- Det er faktisk noget, jeg har drømt om længe. Jeg kunne godt tænke mig at arbejde med unge mennesker. Det kunne være fedt, fortæller hun om beslutningen.

Stine begynder på den nye uddannelse i slutningen af januar, og nogenlunde samtidig flytter hun og kæresten Niels fra Aars. De har nemlig lejet en ejendom nær Brørup, som ligger vest for Kolding.

Uddannelsen foregår delvist digitalt, så Stine også kan klare studierne hjemmefra.  

I samme forbindelse har Stine sagt sit job op, men selvom hun nu skal til at studere, drømmer hun også om at have et arbejde ved siden af. Og faktisk er flere af hendes følgere på Instagram allerede kommet med gode input.

- De skriver, at der er nogle landmænd dernede, som måske mangler en medarbejder, som jeg kan kontakte. Jeg har også nogle andre ting, jeg godt kunne tænke mig at prøve. Jeg sagde til Niels forleden, at jeg godt kunne tænke mig at tømme et dødsbo. Det har jeg altid godt kunnet tænke mig. Jeg synes, det er spændende at finde gamle ting, og jeg går op i retro-ting, fortæller Stine med et smil.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden