Lars Ranthe lavede drømmeslag i golf

Lars Ranthe

Lars Ranthe

Foto: Preben B. Søborg
Skuespilleren Lars Ranthe var med til at sætte et flot punktum for GolfAid 2012, da han lørdag eftermiddag lavede et flot hole-in-one.

Vejrguderne viste sig fra deres bedste side, da en perlerække af landets bedste sportsfolk, skuespillere, TV-stjerner og musikere i dagene den 25. og 26. maj dystede om titlen som Danmarks uofficielle golfmester.

Det skete i forbindelse med KidsAid Danmarks årlige velgørenhedsevent GolfAid, som i år gæstede golfbanen på Royal Golf Center i København samt Hotel Hilton Copenhagen Airport. Trods et flot hole-in-one på hul 4 var det dog ikke Lars Ranthe, der løb med sejren i årets dyst, men derimod den tidligere professionelle badmintonspiller Thomas Stuer-Lauridsen, der med sine 36 point kunne tage det flotte trofæ og titlen som Danmarks uofficielle golfmester med sig hjem.

- Det var på mange måder et historisk GolfAid og Stjernegolf. For første gang i KidsAids historie blev arrangementet afviklet i København, og for første gang i vores 12-årige historie med et hole-in-one. Alt er forløbet, som vi havde håbet på - og med lidt til. Hilton leverede varen til fulde, og banen på Royal Golf Center var skøn og af høj kvalitet, siger KidsAid Danmarks bestyrelsesformand Søren Bach.

Pokermatch indbringer 100.000 kr.

Som noget nyt blev der i år i forbindelse med Stjernegolf-matchen lørdag afholdt en pokermatch på golfbanen for kendisser. Her dystede den forsvarende mester Mads Vangsø, Asger Leth, Dar Salim, Nikolaj Steen, Jacob Binzer og Troels Lyby om en flot præmiesum på 100.000 kr., sponsoreret af Ladbrokes. Det var skuespilleren Troels Lyby, der løb med sejren, og præmiesummen blev straks doneret videre til KidsAid.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Topunderholdning med Paprika Steen og Simon Jul

Fredagens program bød på sponsormatch og efterfølgende gallashow på Hotel Hilton Copenhagen Airport. Her stod Paprika Steen og Simon Jul i spidsen for et storslået underholdningsshow, som blandt andet bød på både underholdende indslag, auktion og god musik. De mange gæster kunne opleve Copenhagen Drummers, stand-up komikeren Lars Hjortshøj og Henrik Svanekiærs magi samt en personlig hilsen fra verdensstjernen Wayne Rooney, der netop har designet en motorcyklen til fordel for KidsAid. Motorcyklen, der blev afsløret i forbindelse med showet, vil blive sat på velgørenhedsauktion i juni.

- Velgørenhedsauktionen, der blev afholdt i forbindelse med gallashowet fredag forløb over al forventning, og økonomisk kan 2012 gå hen og blive et rekordår for KidsAid - særligt hvis Wayne Rooneys motorcykel bliver solgt, som forventet. Vi glæder os utroligt meget til at skyde auktionen i gang i juni, siger en spændt Søren Bach.

Gallashowet sluttede med et brag af en fest, hvor Jokeren, Lars H.U.G, Søs Fenger, Ida Corr, Clara Sofie og Kid Creole, alle flot anført af The Antonelli Orchestra, var med til at skyde stemningen helt til top blandt de godt 330 gæster.

KidsAid Danmarks formål er at samle penge ind til syge og svage børn i Danmark. Gennem forskellige velgørenhedsarrangementer har KidsAid Danmark siden år 2000 samlet penge ind med det formål at gøre børnenes hverdag lidt sjovere. KidsAid Danmark er nok bedst kendt for GolfAid (Stjernegolf), hvor en lang række kendte danskere én gang om året dyster om titlen som Danmarks uofficielle danmarksmester i golf.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden