3. maj. 2019
Af Christinna Braun

Lasse Rimmer og kæresten: Vi vil gerne have et barn

Lasse Rimmer og kæresten Line
Lasse Rimmer og kæresten Line
Foto: Thomas Laursen
Lasse Rimmer er lige nu aktuel med showet ”Færre end 3”, der berører hans forhold med kæresten Line, som er hjertetransplanteret. Parret ønsker at få et barn, men de ved også, hvad det indebærer.

47-årige Lasse Rimmer er lige nu aktuel med showet ”Færre end 3”, som han spiller på Folketeatret til 1. maj. Showets rammefortælling er forholdet til kæresten Line, 26, som er hjertetransplanteret, og som højst sandsynligt ikke når at blive 50 år.

– Det skulle være hele rutsjebaneturen med at få vores forhold til at fungere. Hvordan det startede med, at jeg mødte en kvinde, jeg godt kunne lide, til at kvinden står med nogle livsomstændigheder, der ikke er særlig typiske for nogen – og nu overvejer jeg pludselig at starte en familie med hende, fortæller Lasse Rimmer.

Etiske dilemmaer

Lasse Rimmer har i forvejen døtrene Pippi på 16 og Hedvig på 12, men nu overvejer han og kæresten Line at udvide familien med endnu et medlem. Men der er mange beslutninger, der skal tages, og ting, der skal tænkes i gennem i Lasses og Lines tilfælde.

- Jeg er tæt på 50, og så gammel bliver hun ikke. Så man kan sige, at der etisk er meget lige at forholde sig til, siger Lasse Rimmer.

Vil gerne have et barn

Det er heller ikke helt ukompliceret for en hjertetransplanteret at få et barn, men Lasse og Line er helt klar over, hvilke konsekvenser det vil kunne have.

– Lægerne skal jo sige, at de fraråder det, for der kan opstå komplikationer, der kan have indflydelse på Lines leveår. Men de siger også, at hvis det er det, vi gerne vil, så vil de hjælpe os. Så æder jeg resten sidenhen, siger Lasse og fortsætter:

– Med ”æder resten” mener jeg: Det er jo egoistisk at få et barn, som måske risikerer at blive moderløst, før det bliver voksent. Men hvis det lykkes for os, vil vi rigtig gerne.

Læs det ærlige interview med Lasse Rimmer i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden netop nu.

Læs mere om: