Onsdag, 1. marts 2023 — af Catja Klarskov

Laus Høybye deler stor nyhed: Ja, det er sgu rigtigt

Laus Høybye
Laus Høybye
Foto: Lars H. Laursen
Laus Høybye deler stor nyhed om sin fremtid.

Det var en stor nyhed, Laus Høybye i går kom med på sin private Instagram-profil. For selv om du nok bedst kender ham som skuespiller, så kaster den tidligere barnestjerne i “Krummerne”-filmene sig nu atter over musikken.

Det fortæller han i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den tidligere “Krumme”-stjerne, som sidenhen har givet den som både skuespiller i adskillige film og tv-serier samt som taburettens tredje ben i satiregruppen Platt-Form med Mille Lehfeldt og Jakob Fauerby, fortæller i sit opslag, at han snart udgiver en plade med sin helt egen musik. Til BILLED-BLADET uddyber han:

– Planen er, at der kommer en single den 5. maj og så en EP-udgivelse den 26. maj, fortæller han.

Toner, rytmer og klang er dog langt fra fremmed for den garvede skuespiller, der som ganske ung læste musikvidenskab på Københavns Universitet. Støvede bøger og teori tog dog pusten fra den musikelskende Laus Høybye, der i stedet blev optaget på Elevskolen ved Odense Teater, hvorfra han blev færdig i 2005.

Laus Høybye kommer i den grad også fra et musikalsk hjem, hvor musikken kom ind med modermælken. Hans mor er nemlig tidligere musiklærer og faderen komponist.

Selv har Laus Høybye dog – indtil nu – primært slået sine folder på tv-skærmen, men meget snart kan du altså høre ham udfolde sig musikalsk med diverse popnumre.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden