Mandag, 13. marts 2023 — af Julie Nolsöe

Lene Beier overrasket over dårlig vane blandt københavnerne: Det synes jeg, folk skal stoppe med

Lene Beier 
Lene Beier 
Foto: Hanne Juul
Tv-vært Lene Beier har været bosat i København siden hun var ung, og i løbet af årene har hun observeret en vane blandt københavnerne, som hun mener, bør stoppe

Den populære tv-vært Lene Beier, som de fleste kender som vært på programmer som "Landmand søger kærlighed", "Hjem til gården" og "Vi drukner i rod", er opvokset i Skive, men har boet i hovedstaden siden hun var 19 år gammel.

I dag er hun 45 år gammel og bor i Søvang i Dragør, og i et nyt interview med Berlingske sætter hun ord på den udvikling, hun har set København gennemgå i de år, hun har boet i byen. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da tv-værten først flyttede til hovedstaden boede hun nemlig på Amager, og hun husker, hvordan der næsten var øde i området.

Hun synes, at det er godt, at der siden har været en stor udvikling i byen, men håber, at en del af naturen bliver bevaret som åndehuller. Men netop i forhold til naturen er der dog én ting, hun ærgrer sig over ved udviklingen i København. 

- Jeg bor jo med Amarminoen i baghaven, og det overrasker mig simpelthen, hvor meget skrald der ligger og flyder. Det er især slemt, når vejret har været godt, og folk har gået ruten. Det synes jeg virkelig er ærgerligt. Jeg ved selvfølgelig ikke, om det er københavnerne eller nogen andre. Men jeg ved, at der er nogen, som går den tur og bare smider deres skrald, og det synes jeg, man skal stoppe med, siger hun til Berlingske.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden