Tirsdag, 14. februar 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Situationen eskalerede: Tårer og drama fik Lene Beier til at tage affære

Lene Beier
Lene Beier og deltagerne i "Det fede fællesskab".
Foto: Hanne Juul og Carsten Andersen/TV 2
Lene Beier måtte tage affære under et husmøde i ”Det fede fællesskab”, hvor bølgerne endte med at gå højt.

Det ellers så harmoniske fællesskab i ”Det fede fællesskab” på TV 2, led et lille knæk seriens tredje afsnit, der blev sendt tirsdag aften.

Lene Beier havde fået nys om, at der var ugler i mosen, som der måtte tages aktion på. Hun samlede derfor de fem deltagere til et humøde, hvor trivslen i fællesskabet var på dagsordenen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det viste sig, at Jacob havde følt sig udenfor en weekend, hvor Christian havde været på weekend hjemme, og pigerne havde været på ”pigetur”.

Den snak afføder en reaktion fra deltageren Trine, der ikke rigtig kan forstå, hvorfor Jacob bringer det på banen til husmødet. Hun føler nemlig, at de har taget snakken ”off-camera” (mens kameraet var slukket, red.).

- Når man spørger, hvad I skal, og I siger at I bare skal ”køre en tur”, så føler man ikke, at man er en del af det, og så spørger jeg ikke ind til det. Jeg synes, at det er fair nok, at man tager en pigetur, men jeg følte mig som ”Palle alene i verden”, fortæller Jacob til husmødet.

- Jeg kan mærke, at jeg faktisk har lidt svært ved det her. Jeg har faktisk lyst til at gå. Jeg bliver sur over at blive udstillet. Jeg synes, at det er ubehageligt, at Jacob prøver at udstille os, som om at vi aktivt har holdt ham udenfor. Jeg synes, at det er lidt luset at gøre det foran kameraet, når vi har taget den, siger deltageren Trine.

Og mens beskyldningerne flyver rundt i rummet, blander deltageren Christian sig også i diskussionen. Og så handler det lige pludselig også om rengøring, tallerkner og barberskrabere.

Selvom Lene Beier ihærdigt prøver at komme konflikten i møde, så ender det med hævede stemmer, og Trine forlader i vrede og tårer løbende ned ad kinderne husmødet. Hun føler, at hun bliver udstillet.

På bedste Lene Beier-manér, forsøger hun at redde trådene ud med Trine. Det gør hun nede på Trines værelse, hvor hun forsikrer Trine om, at det hele grundlæggende handler om misforståelser, og at der bliver talt forbi hinanden. Og mens Lene trøster Trine, er Natalie gået afsted for at fange Christian, der er gået udenfor for at samle tankerne.

Heldigvis finder fællesskabet hinanden igen efter det intense og tårevædede husmøde, hvor Trine og Jacob giver hinanden en undskyldning, og Lene Beier samler trådene i huset.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden