Fredag, 10. februar 2023 — af Julie Nolsöe

Leo afslører efter alvorlig sygdom: Er ikke blevet tilbudt at være med i "Det sidste ord"

Sussi og Leo. 
Sussi og Leo. 
Foto: Lars Horn
Den folkekære entertainer Leo er på trods af alvorlig sygdom og flere indlæggelser ikke blevet tilbudt at være med i "Det sidste ord" med Mikael Bertelsen

For få uger kom det frem, at 67-årige Leo stopper sin karriere på ubestemt tid, efter at have været ramt af alvorlig sygdom. 

I december fik Leo nemlig tarmslyng og var siden indlagt ad flere omgange, blandt andet på intensivafdelingen.

Hustruen Sussi, som også er den en anden del af popduoen "Sussi og Leo", kunne i januar fortælle Se og Hør, at det faktisk havde været så alvorligt, at Leo tre gange havde været tæt på at dø. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter sine indlæggelser blev Leo udskrevet i januar, men selvom han nu er tilbage i vante omgivelser, er der dog meget, som fortsat ikke er det samme som før. 

Blandt andet har Sussi tidligere fortalt til SE & HØR, at Leo sidder i kørestol og ikke spiser meget, da han ikke synes, mad smager godt. 

Ikke blevet spurgt

Siden Leo blev ramt af sygdom, har mange medier fulgt med i, hvordan han har det.

Men på trods af den store interesse for ham og hans helbred, er han ikke blevet spurgt, om han vil deltage i "Det sidste ord" - det populære program på TV 2, hvor Mikael Bertelsen taler med store danske personligheder - og først offentliggør interviewet efter vedkommende er død.

Det fortæller Sussi og Leo til Ekstra Bladet, som begge giver udtryk for, at de ikke forstår, hvorfor ingen af dem er blevet spurgt.

- Han synes måske, at jeg er for frisk, griner Sussi med hentydning til Mikael Bertelsen, mens Leo giver udtryk for, at han gerne ville deltage, skulle han blive spurgt.

Der er indtil nu offentliggjort fem interviews med store, nu afdøde danskere i "Det sidste ord". Senest søndag blev der på TV 2 vist programmet med Ritt Bjerregaard, og tidligere er de unikke interviews med Lise Nørgaard, Povl Dissing, Bent Fabricius-Bjerre og Uffe Ellemann-Jensen blevet sendt.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden