9. jun. 2016
Af Lisbeth Grube

Lettet Sisse Fisker: Stjålet bil er fundet

Sisse Fisker.
Sisse Fisker.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Sisse Fisker fik stjålet en lånt bil fyldt med gaver til velgørenhed. Bilen er lykkeligvis fundet – dog rippet for indhold.

TV-værten Sisse Fisker var dybt rystet, da hun sidste onsdag uden for sit hus i Vanløse fik stjålet en lånt bil fyldt med gaver, som skulle deles ud til syge børn i forbindelse med hendes arbejde for SMILfonden.

Sisse, som også fik stjålet sine personlige ejendele, sendte straks en efterlysning af bilen ud - og den gav gevinst! Midt i kaos med at få skiftet låse i huset og spærring af kort blev bilen fundet efter et tip fra kvikke borgere i Valby.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Sponsorerne erstattede gaverne

– Nummerpladerne var klippet, og der var sat nye på, så det er virkelig fantastisk, at bilen blev fundet. Tyven havde rippet alt. Kun én Jumbobog lå tilbage i bagagerummet. Heldigvis vil søde sponsorer gerne hjælpe med erstatning af gaver til SMILfonden, fortæller Sisse blandt andet i ugens nummer af BILLED-BLADET.

Sisse Fisker stiftede den frivillige forening SMILfonden for to år siden for at glæde syge børn og har arrangeret sjove fester på sygehuse i hele landet.

LÆS MERE: Sisse Fisker brød sammen under foredrag

Læs mere om: