24. mar. 2018
Af Niels Burgos

Lisbet Dahl åbnede Bakken: Mit nye oldebarn skal med

Lisbet Dahl, Pjerrot og Bakkens direktør Nils-Erik Winther
Lisbet Dahl, Pjerrot og Bakkens direktør Nils-Erik Winther
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
Den gamle forlystelsespark er klar med en helt ny sæson - og Lisbet Dahl er med hele vejen.

Fredag eftermiddag drejde Bakkens ukronede dronning, Lisbet Dahl, nøglen til den røde Dronningeport - og åbnede dermed officielt den 435. sæson i den gamle forlystelsespark, Dyrehavsbakken ved Klampenborg.

- Bakken er med tiden blevet mit andet hjem - det er her, jeg hører hjemme, sagde Lisbet Dahl, der samlet har været 31 år i Cirkusrevyen - heraf de 16 som instruktør og revychef.

- Jeg elsker rutschebanen, og jeg elsker Bakken. For mig er det en arbejdsplads, men mest af alt er Bakken for mig folkelighed og hygge, og så er det børnenes sted. For nylig blev jeg oldemor, og jeg glæder mig til igen at komme på Bakken sammen med et lille familiemedlem, fortsatte Lisbet Dahl om sit tilhørsforhold til verdens ældste forlystelsespark.

Endelig jul på Bakken

Den nye sæson bliver på mange måder anderledes. Der er flere nye forlystelser - men måske mest opsigtsvækkende: Bakken holder fremover åbent året rundt. Fra og med Kulturnatten fredag den 12. oktober til og med søndag den 21. oktober er der efterår på Bakken. I efterårsferien vil der være gratis underholdning med Onkel Reje på alle hverdage, der vil være høsttema med inddragelse af Dyrehaven og forskellige aktiviteter for børn, gang i forlystelserne mm. I Cirkusrevyens telt vil der være forestilling med Askepot som musical.

Og så bliver det endelig jul på Bakken! I weekenderne op mod jul fra og med fredag den 23. november til og med lørdag den 22. december pyntes der smukt op med lys, og der vil være masser af julestemning, gløgg til ganen og ikke mindst: julemænd.

Læs mere om: