Onsdag, 1. marts 2023 — af Catja Klarskov

Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard så aldrig hinanden som bedste venner: Nu udgiver de bog sammen

Ulf Pilgaard og Lisbet Dahl
Ulf Pilgaard og Lisbet Dahl
Foto: Thomas Laursen
Revyikoner, kolleger gennem et helt liv og nu venner og livsvidner. Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard udgiver en bog om tiden på de skrå brædder.

De så egentlig aldrig hinanden som bedste venner, men nu har to af danmarkshistoriens største nulevende revystjerner, Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard, alligevel udgivet en bog sammen.  

Bogen hedder “Livsvidner – Gud, lever de endnu?” og ramte hylderne onsdag den 1. marts. I den dykker de folkekære skuespillere sammen ned både skægge og alvorlige episoder fra deres mangeårige karrierer og livet på de skrå brædder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I samtalebogen deler “Cirkusrevyen”-ikonerne både anekdoter og tankevækkende historier til forfatteren Lukas Birch, der er manden, som har formået at få de mange snakke ned på papir. Her giver de to gamle kolleger desuden indblik i deres mangeårige venskab – eller manglen på samme.

Det viser sig nemlig, at Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard, på trods af deres mange år som kolleger, aldrig har set hinanden som perlevenner. Det kom først mange år senere, i takt med at flere gode venner og kolleger faldt bort, og de pludselig kom frem til den erkendelse, at de to i sandhed er hinandens livsvidner.

Gennem årene har de nemlig, både sammen og hver for sig, fået et utal af danskere til at skrige af grin i blandt andet “Cirkusrevyen”, hvor de begge har slået deres folder i mere end 30 år. En epoke de fortæller vidt og bredt om i bogen, der spænder lige fra indbyrdes relationer til oplevelser med både Dirch Passer og dronning Margrethe.

De to revy-veteraner har i dag begge lagt teltet på Dyrehavsbakken bag sig, men selv om dåbsattesten for Ulf Pilgaard afslører 82 somre og 76 for Lisbet Dahl, så ligger ingen af dem på den lade side.

Den kvindelige revystjerne vil nemlig være at opleve i “Tivolirevyen” i Den gamle have i sommeren 2023, Ulf Pilgaard færdiggjorde for nylig optagelserne til “Nattevagten 2” og sammen turnerer de meget snart landet tyndt med talkshowet “Lisbet og Ulf – På slap line igen”. Her er første stop på landevejen Kulturværftet i Helsingør søndag den 5. marts.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden