18. jun. 2017
Af Ulrik Ulriksen

Lise Nørgaard fejret med kæmpefest i Korsbæk

Lise Nørgaard
Lise Nørgaard
Foto: Krestine Havemann
Der var gang i den i Korsbæk på Bakken, da Lise Nørgaard blev fejret af sine mange fans og af den nærmeste familie.

Akkompagneret af Vedbæk Garden ankom Matadors moder Lise Nørgaard til Korsbæk på Dyrehavsbakken, hvor fans og den nære familie fejrede hende i anledning af 100-års fødselsdagen.

Også Matador-figurerne Oberst Hackel og kokkepigen Laura var til stede for at tage varmt imod Nørgaard, der på scenen midt i Korsbæk blev hyldet med tale, fødselsdagssang og flot kage.

Lise Nørgaard talte til sine fans

Også hovedpersonen selv stillede sig op foran mikrofonen og sagde et par ord til forsamlingen.

- Jeg er fuldstændig lamslået over al den opmærksomhed, lød det fra Lise Nørgaard, der opfordrede de fremmødte til at gøre, hvad de kan for at holde sig i live, så de kan opleve at fylde 100 år.

- Det kan virkelig godt betale sig at fylde 100 år, sagde Lise Nørgaard og takkede for den fornemme fest, der efter indledningen udenfor rykkede ind i de hyggelige rammer på Postgården.

Kage og kaffe på Postgaarden

På Postgården var der kage og kaffe på bordene og skøn musik og sang serveret fra scenen.

Lise Nørgaard sad til bords med blandt andre Sebastian Klein. Netop Klein modtog i løbet Postgården-seancen Lise Nørgaard-legatet, som Matador-forfatteren selv overrakte. For 100-års fødselaren må det have været en perfekt finale på en stor fødselsdagsuge, der bød på lykønskninger fra både høj og lav.

Læs mere om: