2. jun. 2023
Af Julie Nolsöe

Lise og Michael fra Nybyggerne med glædelig nyhed: Nu afslører de kønnet på deres tredje barn

Michael Stig Christensen og Lise Vandborg 
Michael Stig Christensen og Lise Vandborg
Foto: Lars H. Laursen
"Nybyggerne"-vinderparret Lise og Michael har i forvejen to sønner, og nu afslører de kønnet på deres tredje barn

Tidligere på året delte Lise Vandborg og Michael Stig Christensen, som vandt anden sæson af det populære boligprogram "Nybyggerne" tilbage i 2016, den svære nyhed, at Michael lever med en kronisk hjerneskade.

I 2021 pådrog Michael sig nemlig en hjerneskade ved en mountainbike-ulykke, og siden da har intet været det samme som før.

Ikke længe efter tog livet dog en lykkelig drejning for parret, som i marts kunne afsløre, at de ventede en lillebror eller lillesøster til deres to sønner, 6-årige Villy og Verner på 2 år.

Den dejlige afsløring kom i en video på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.

Afslører kønnet på den lille ny

Nu deler Lise Vandborg endnu en video, hvor hun afslører, om der gemmer sig en lille pige eller en lille dreng inde i hendes mave.

Under videoen, som du kan se lige her, beskriver Lise, hvordan hun og Michael har kendt til barnets køn de seneste tre måneder, og at det har været rart at kunne fortælle det til den nærmeste omgangskreds og have nyheden for sig selv, inden de delte den med offentligheden.

I videoen spørger Lise Vandborgs jordemoder parret over telefonen spørge, om parret har lyst til at kende kønnet på deres kommende barn, og hun spørger også, hvilke køn parrets to andre børn har.

Da de svarer, at de har to drenge, kan jordemoderen afsløre, at de kan se frem til at få én mere af slagsen.

Det er en tydeligt glad Lise og Michael, der hører nyheden og altså nu kan se frem til at blive forældre til deres tredje søn.

Læs mere om: