9. nov. 2015
Af af Juliane Olsen

Josefine Passer har udgivet børnebog

Josefine Passer
Tekstforfatter Josefine Passer har udgivet sin første børnebog i samarbejde med grafik Lisbet Winther.
Foto: Jeppe Michael Jensen/BILLED-BLADET
Dirch Passers datter. tekstforfatteren Josefine Passer, udgiver nu en børnebog i samarbejde med grafikeren Lisbeth Winther.

Den 49-årige tekstforfatter Josefine Passer, der er datter af Dirch Passer og Hanne Passer, har nu for første gang udgivet en børnebog under titlen ”Dengang Josephines sutteklud forsvandt”.

Bogen tager udgangspunkt i en oplevelse, Josefine Passer selv havde, da hun under en ferie i Milano i sin barndom mistede sin elskede sutteklud.

-Alle børn kender det frygtelige ved at miste en sutteklud eller en bamse, man er særligt glad for. Heldigvis ender denne historie lykkeligt, siger Josefine Passer til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Josefine Passer er nyskilt og nyforelsket

Projektet tog fart

Det har altid været tekstforfatterens store drøm at skrive og at udgive en bog, og da hun en dag blev kontaktet af grafiker Lisbet Winther, tog projektet for alvor fart.

I samarbejde har Josefine Passer og Lisbet Winther skabt universet omkring Josephine, hvor temaerne er kærlighed, familie og glæden ved mad og livet generelt.

Bogen udkom den 5. oktober på Forlaget Mellemgaaard, og Josefine Passer har netop gæstet messen BogForum for at gøre reklame for sit værk.

Læs mere om: