Torsdag, 6. maj 2021 - af Stine Ramlyng

Jussi Adler Olsen og fru Hanne sælger huset i Valby

Jussi Adler-Olsen
Hanne og Jussi Adler-Olsen
Foto: Birger Storm
Krimiforfatter Jussi Adler Olsen har sat sin og hustruens 330m2 store pragtvilla i Valby i København til salg efter blot fem år som ejere.

Manden bag bogsucceserne om livet i "Afdeling Q", Jussi Adler Olsen og hans kone, kunstmaler Hanne Adler-Olsen har sat deres næsten 100 år gamle murermester-villa i Valby til salg for intet mindre en 25 millioner kroner. Det skriver boligmediet Boliga.dk

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For det beløb får man ifølge salgsopstillingen hos Paulun Boligs afdeling på Frederiksberg, ni værelser, der er blevet istandsat med respekt for de oprindelige detaljer, der blandt andet tæller herskabelige stuer og flere karnapper.

Se også Jussi Adler-Olsen og fru Hannes lækre sommerhus i Rørvig i dette galleri:

GALLERI: Hjemme hos Jussi Adler-Olsen (Foto: Aller Media)

Valby-villa sat meget op i pris

Selv købte Jussi Adler-Olsen villaen tilbage i 2016 for 12,5 millioner kroner, men nu skal der altså over 10 millioner kroner mere til, hvis man skal erhverve sig den store villa, fordi huspriserne - særligt i København - er eksploderet. 

Ifølge Boliga.dk er de gennemsnitlige kvadratmeterpriser for villaer og rækkehuse i Københavns Kommune steget 16 procent bare fra 1. maj sidste år til samme dag i år, så de udbudte huse i hovedstadskommunen nu koster lige over 54.300 kroner for en enkelt kvadratmeter. 

Der skal dog lige lidt mere til for at erhverve en kvadratmeter i Adler-Olsens villa, hvor priskiltet på 25 millioner kroner resulterer i en kvadratmeterpris på knap 76.000 kroner. 

Vil du se Jussi Adlers vilde Valby-villa, kan du klikke her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden