Torsdag, 10. september 2020 - af Karina Didriksen

Lars Daneskov: Sådan er det at være bedstefar

Lars Daneskov.

Lars Daneskov.

Foto: Thomas Laursen
Den tidligere tv-vært Lars Daneskov har fire børnebørn og har netop skrevet en bog til bedsteforældre.

56-årige Lars Daneskov har fået fire børnebørn på fire år og er netop udkommet med bogen ”Verdens bedste bedste”, som er en hyldest til bedsteforældre.

Han husker tydeligt, da han fik nyheden om, at han skulle være bedstefar for første gang. 

- Min datter Ida kom forbi sommerhuset en dag, og så fortalte hun pludselig, at jeg skulle være morfar, siger den tidligere tv-vært og P4-redaktør til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Jeg kan bare huske fornemmelsen af, at det var en sætning, jeg havde hørt før inde i hovedet, så alt gav mening, da hun sagde det. Det var noget, alle kunne glæde sig til.

Viser billeder af børnebørnene

Lars Daneskov har fire børn, de to yngste er med ekskonen og tv-værten Cecilie Frøkjær, og så har han to voksne børn fra sit første ægteskab. Hans ældste datter, Ida, har tre børn, mens hans ældste søn, Thomas, blev far for et halvt år siden.

- Jeg er den type bedstefar, som synes, det er supersjovt at lege, spille og læse historier for mine børnebørn, fortæller han og tilføjer med et smil.

- I virkeligheden er jeg lige som alle andre bedsteforældre. Man skal ikke være sammen med mig særligt længe, før jeg hiver et billede frem af mine børnebørn. Det var sådan noget, jeg kunne grine ad tidligere, men det er en stor fornemmelse at være bedstefar.

I BILLED-BLADET, der er på gaden fra torsdag den 10. september, kan du læse et interview med Lars Daneskov, hvor han fortæller om rollen som bedstefar. 

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden