Søndag, 25. juli 2010 - af af Anna Johannesen

Lise Nørgaard i sorg - hunden død

Lise Nørgaard

Lise Nørgaard

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Forfatteren Lise Nørgaards 12-årige franske bulldog fik en tumor i maven og måtte aflives.

- Dagene er så lange lige nu, men jeg må jo prøve at vænne mig til at være alene, siger Lise Nørgaard, der lige har mistet sin elskede hund, Viffer. Hun fik den lille sorte og hvide bulldog, da den var otte uger gammel, og til september er det tolv år siden.

- Viffer fik en tumor i maven og måtte aflives. Der var ikke andet at gøre, og jeg sad og klappede hende, da dyrlægen gav hende sprøjten. Det tog kun et halvt minut. Så havde min lille hund fået fred, siger Lise Nørgaard, der gerne indrømmer, at hun græd, da hun sagde det sidste farvel til Viffer på Virum Dyreklinik.

- For mig, der altid har haft hund, er det meget mærkeligt, at der pludselig ikke er én, der tager glad imod mig. En hund bliver jo ens ven, et lille væsen der ubetinget elsker én, uanset hvor dum man kan være, siger Lise Nørgaard, der nu "skal lære at gå tur med hunden - uden hund".

- I går smed jeg Viffers to bamser ud. Det er skrækkeligt.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Lise Nørgaard fyldte 93 i juni og vil ikke have en ny hund.

- Nej. Jeg lever jo ikke tolv år til, det må man da i hvert fald ikke håbe, så dét er slut. Så må jeg bare prøve ikke at blive en lille vissen enkefrue, siger hun.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden