Lørdag, 17. november 2018 — af Dorte Quist

Ole Henriksen: Jeg går på pension

Ole Henriksen
Ole Henriksen
Foto: Martin Høien/Aller Media
Efter en lang og travl karriere har cremekongen Ole Henriksen, sat en dato på sin pensionering. Om halvandet år stopper han med at arbejde. Men forinden har han skrevet sine arbejdserindringer med masser af gode råd.

67 årige Ole Henriksen har sat en slutdato på sit travle arbejdsliv - marts 2020, tæt på sin 69-års fødseldag, går han på pension. Men først venter hans store nye lejlighed i indre København, som står færdig til januar. Den sidste måneds tid har Ole Henriksen været i Danmark flere gange for dels at promovere sin nye bog, "Det skal føles godt", dels også lige for at holde et øje med lejligheden på Skt. Annæ Plads, hvor Ole sammen med sin mand, Laurence Roberts, skal  bo en del af året i tiden fremover.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bevaret troen på sig selv

Det sidste års tid har Ole Henriksen skrevet på bogen "Det skal føles godt", som er udkommet for nyligt. I bogen afslører Ole sin egen opskrift på succes - hvor en stor tro på sig selv hjalp ham til at trodse den sociale arv, den nordjyske jantelov og en psykopatisk kæreste, der gjorde hans liv til et helvede. Men også de mange andre især arbejds-bump, som Ole Henriksen har oplevet på livets vej, fortæller han om i bogen. Ole giver sine gode råd til, hvordan man bryder en ond cirkel i sit liv, og ikke mindst hvordan han har bevaret troen på sig selv, når andre har tvivlet. Han peger i bogen på, hvor vigtigt det er for alle mennekser at sætte lys på de succeser, man har haft i sit liv, og at holde fast i følelsen af succes og sit autentiske jeg.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden